Samsung julkisti Eco-Management 2013 -ympäristöohjelman

Korealainen elektroniikkajätti Samsung on ottanut ison askeleen kohti ympäristöystävällisempää liiketoimintaa. Yhtiön tavoitteet on tiivistetty uuteen Eco-Management 2013 -ympäristöohjelmaan, jonka avulla Samsung kehuu nousevansa vuoteen 2013 mennessä yhdeksi maailman johtavista ympäristöystävällisistä yrityksistä.

Samsungin ympäristöohjelman perustavoitteena on saavuttaa taloudellinen kasvu mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin ja -päästöin. Yhtiö sitoutuu Eco-Management 2013 -ympäristöohjelmassaan pienentämään tehtaidensa kasvihuone-kaasupäästöjä 50 prosentilla ja vähentämään tuotteidensa aiheuttamaa epäsuoraa kasvihuonekaasukuormitusta kaikkiaan 84 miljoonalla tonnilla vuoteen 2013 mennessä. Yhtiön kaikkien tuotteiden tulee täyttää globaalit ympäristöstandardit sekä Samsung aikoo parantaa ympäristöasioita koskevaa yhteistyötään tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Johtavana kansainvälisenä teknologiayrityksenä Samsung Electronics on aina ottanut ympäristövastuunsa erittäin vakavasti, mutta tänään olemme sitoutuneet asettamaan ympäristön liiketoimintaa koskevien päätöstemme ja tuloksentekomme painopistealueeksi. Ympäristöohjelma ohjaa globaalia toimintaamme sekä jakeluketjuamme ottaen huomioon tuotteiden koko elinkaaren. Saavuttamalla asettamamme tavoitteet näytämme tietä planeettamme ympäristöongelmien kohtaamisessa”, sanoi Samsung Electronicsin toimitusjohtaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Yoon-Woo Lee.