Ohjelmistopäivitys tuo sähköpostin Nokia 5800 XpressMusicin kotinäkymään

Nokia on julkaissut uuden ohjelmiston menestystä niittäneelle 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimelle. Uusi ohjelmisto on versionumeroltaan 30.0.011 ja se tuo käyttäjien havaintojen mukaan lähinnä bugikorjauksia ja parannuksia puhelimen yleiseen vakauteen. Kyseessä ei siis ole vielä huhuttu suuren luokan päivitys, jonka sanotaan tuovan 5800 XpressMusiciin muun muassa kineettisen rullauksen.

Yksi uusi ominaisuus nyt julkaistusta ohjelmistosta on kuitenkin bongattu. Tietojen mukaan 30.0.011-version myötä kotinäkymään on mahdollista saada näkyville sähköpostitilit. Kyseessä on ilmeisesti sama ominaisuus, joka on nähty useissa S60 3rd Edition -käyttöliittymään pohjaavissa puhelimissa, kuten E71:ssä ja E75:ssä. Symbian Guru on julkaissut kuvakaappauksen uudesta kotinäkymästä. Osa käyttäjistä on raportoinut, että puhelin vaatii nollauksen eli niin sanotun hard resetin, jotta uuden ominaisuuden saa käyttöön.

Uusi ohjelmisto on saatavilla sekä langattomasti (Over The Air) että Nokia Software Updater -ohjelman kautta. Päivityksellä on kokoa noin neljän megatavun verran.

Nokialle tavanomaisesti uusi ohjelmisto ei ole heti saatavilla jokaiseen 5800 XpressMusic -malliin. Yhtiö rullaa päivityksen puhelimen product code -tunnisteiden mukaan, jolloin ne tulevat ladattavaksi malliston sisällä hieman eri aikoihin.

Nokia 5800 XpressMusic osaa suojata käyttäjän tiedot päivityksen aikana, mutta varmuuskopiointi on siitä huolimatta suositeltava toimenpide ennen päivitysoperaatiota.

Lähde: All About Symbian

3 kommenttia

  1. Toimihan tuo luikkaammin kuin aikasemmin, ku eukon 5800:n heitettiin uus softa. Nyt tekis mieli melkein vaihtaa takas 97:stä 5800:n. 😀

  2. millo mahtaa tulla uus softa taas ? Ku päivitin ton ni en huomannu mitään eroa muuta ku et siitä tuli nopeampi.millo mahtaa tulla uus jossa ois jotai uusii ominaisuuksii?

Kommentointi on suljettu!