Onko tässä Nokia N97 -lippulaivamallin pikkuveli?

Nokia N97 Mini

Nettiin on levinnyt vähintäänkin erittäin mielenkiintoisia kuvia, joissa väitetään esiintyvän Nokian uusi QWERTY-näppäimistöllä varustettu malli, jota kutsutaan myös nimellä N97 Mini. Kyseessä olisi huhun ja kuvien mukaan hyvin paljon N97-mallia muistuttava puhelin, mutta kooltaan pienempi ja luultavasti myöskin ominaisuuksiltaan karsitumpi.

Kuvien perusteella N97 Mini on selvästi isoveljeään kompaktimpi ja ohuempi. Sen näyttö on pienempi ja tilanpuutteen vuoksi QWERTY-näppäimistöstä on poistettu N97-mallista löytyvä navigointinäppäin. Muilta osin näppäimistö vaikuttaisi olevan identtinen N97-mallin kanssa. Takaosa poikkeaa sen sijaan täysin lippulaivamallista ja mukana saattaisi olla jonkinlaista metallia.

Nyt vuotaneiden kuvien lisäksi laitteesta tiedetään hyvin vähän. Vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että Nokia on valmistelemassa markkinoille hieman halvempaa kosketusnäyttöpuhelinta, josta löytyy QWERTY-näppäimistö. Tulemme varmastikin kuulemaan N97 Ministä pian lisää, jos kyseessä on todella kehitteillä oleva puhelinmalli.

Lähde: EngadgetMobile

2 kommenttia

  1. Tuon rakenteen puolestahan voisi heittää ilmoille, että vaikuttaa imo E-sarjan vastineelta. N-sarjahan on monille yrityksille ”kielletty sarja” ja kun N97 on olevinaan Noksun lippulaiva, on tässä pieni ristiriita (tietty ei ole eka kerta, kun lippulaiva on N-sarjassa).

    Lisäksi jos miettii tuota karsitumpaa versiota huomioimalla vertailu 5800 vs N97, niin johan siitäkin näkee, että tyyliin 5800 näppäimistöllä ja N97:ään nähden puoleen hintaan, olisi todellinen N97 killer.

    Nämä stylusten ja nuolinäppäinten pois jättäminen taas on minusta erinomainen uutinen, koska tällöin Nokia on pakotettu kehittämään kosketusnäytön hyödyntämistä (sormilla), joka tänäpäivänä on helppokäyttöisyylle yksi kulmakivi.

  2. Pitääkö olla aina pätemässä jotakin? Antaa vain olla eikä valittaa. Itselläni on N97 Mini ja oon tyytyväinen jotenka valittajat suut tukkoon.

Kommentointi on suljettu!