Tämäkö on Philipsin ensimmäinen Android-puhelin?

Philips V808 Android

Matkapuhelinmarkkinoilla pitkistä toiminta-ajoistaan tunnetun Philipsin huhutaan suunnittelevan markkinoille Google Android -pohjaista älypuhelinta. Uutuuden, joka tunnetaan tällä hetkellä mallinimellä V808, väitetään esiintyvän yllä olevassa kuvassa. Täyttä varmuutta Android-käyttöjärjestelmän osalta ei ole, koska kuvissa puhelin on suljettuna, mutta V808-mallin nettiin vuotanut kiinalainen pconline-verkkosivusto näyttää asian suhteen olevan kuitenkin melko varma.

Googlen käyttöjärjestelmän lisäksi Philips V808:sta pitäisi löytyä 3,2 tuuman HVGA-kosketusnäyttö ja 3,2 megapikselin kamera videokuvaustoiminnolla. Muilta osin uutuuden ominaisuudet ovat pimennossa.

Netissä liikkuneissa tiedoissa ei myöskään kerrota V808:n toiminta-aikojen pituuksista. Uutisoimme vastikään MobiiliBlogissakin Philips Xenium X830 -kosketusnäyttöpuhelimesta, jonka valmiusaika on huikeat puolitoista kuukautta. On siis hyvin mahdollista, että Philipsin Android-puhelimessa on kilpailijoitaan huomattavasti parempi akun kesto.

Lähde: EngadgetMobile