LG julkaisi uusia pressikuvia massiivisella näytöllä varustetusta BL40-puhelimesta

LG BL40

Korealainen LG on julkaissut uusia kuvia yhtiön tulevasta BL40-huippupuhelimesta, joka tunnetaan myös ”New Chocolate” -nimellä. Kyseessä on massiivisella neljän tuuman näytöllä varustettu kosketusnäyttöpuhelin, josta LG haluaa antaa tietoa tiputtelemalla, jotta asiakkaiden mielenkiinto pysyy yllä mahdollisimman pitkään. Ennen nyt julkaistuja kuvia on laitteesta nähty muun muassa videopätkä, josta käy hyvin ilmi BL40:n keskeisimmät ominaisuudet.

LG BL40:n neljän tuuman näytöstä tekee erikoisen sen 21:9 kuvasuhde, jollaista matkapuhelimissa ei ole aiemmin nähty. Kyseistä kuvasuhdetta käytetään ainakin useissa Hollywood-elokuvissa ja se on hiljalleen rantautumassa kuluttajaluokan televisioihin. Puhelimen näytön tarkkuus on 800 x 345 pikseliä.

Poikkeuksellisen kuvasuhteen vuoksi laite on erittäin pitkä. Ikävä kyllä LG BL40:n mittoja ei ole vielä julkistettu missään, joten pituutta ei pääse vertailemaan muihin kosketusnäyttöpuhelimiin.

LG:n tulevan huippupuhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa HSDPA 7,2 Mbps, WiFi, A-GPS, monikosketustuki ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider-Kreuznachin linssillä. Puhelimesta löytyy myös Dual Screen UI -käyttöliittymä, joka pystyy yhtiön sanojen mukaan näyttämään kahta eri sisältöä yhtä aikaa.

BL40 tulee myyntiin 54 maassa kolmannen neljänneksen aikana. Yhtiö ei paljastanut uutuuden hintaa.

LG BL40

Lähde: LG

1 kommentti

  1. Koskahan valmistaja tajuaa alkaa tekemään kosketusnäyttöpuhelimia, joissa on ns. rajaton näyttö, eli puhelimen reunat ovat siinä missä näytönkin reunat. Tässäkin mallissa on pituutta senttejä lisää kun molemmissa päissä on jatkeet…

Kommentointi on suljettu!