PhoneArena testasi läpinäkyvällä näppäimistöllä varustetun LG Crystal GD900 -puhelimen

PhoneArena-nettisivusto on julkaissut mielenkiintoisen arvostelun LG:n erikoisesta, läpinäkyvällä näppäimistöllä varustetusta Crystal GD900 -kosketusnäyttöpuhelimesta. LG esitteli laitetta medialle ensimmäisen kerran helmikuussa pidetyssä Mobile World Congress -tapahtumassa. Erikoisuus on hiljalleen saapumassa myös Suomeen ja esimerkiksi Verkkokauppa.com ottaa jo vastaan ennakkotilauksia.

Arvostelussa käydään läpi laajasti puhelimen toimintoja kuten kameraa, käyttöliittymää, mediaominaisuuksia ja eleitä vastaanottavaa läpinäkyvää näppäimistöä, jonka ansiosta käyttäjä voi esimerkiksi piirtää kirjaimen näppäimistön päällä ja puhelin rekisteröi sen. Ominaisuutta esitellään myös yllä olevassa videossa kohdassa 3:40.

PhoneArena sanoo puhelinta ARENA– ja Viewty Smart -malleja paremmaksi. Erityisesti kehuja saa omalaatuinen ulkonäkö, hyvä äänenlaatu, virtuaalinen osoitin nettiselaimessa ja LG:n oma S-CLASS 3D -käyttöliittymä. Moitteita GD900 saa heikosta kamerasta, rajoittuneesta DivX-tuesta ja tiettyjä valikoita avattaessa takkuavasta käyttöliittymästä.

LG Crystal GD900 -mallin keskeisiä ominaisuuksia ovat HSDPA, kolmen tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, WiFi, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka.

PhoneArenan arvostelun löydät täältä.

1 kommentti

  1. Pystykö joku oikeasti kuuntelemaan tuota jätkää yli 7 minuuttia? Huhhuh

Kommentointi on suljettu!