AT&T: Emme vaikuta App Storeen hyväksyttävien sovellusten valintaan

AT&T logo

Operaattori AT&T on ennättänyt jo vastaamaan väitteeseen, jonka mukaan se olisi mahdollisesti Google Voice -sovelluksen App Storesta hylkäämisen takana. Yhtiön MobileCrunchille lähettämässään sähköpostissa AT&T kertoo, että he eivät hyväksy sovelluksia App Storeen. Operaattori näyttää siis sysäävän ongelmien selvittelyn Applelle.

Viime viikolla verkkoon levisi tieto Applen antamasta hylkäyspäätöksestä Google Voice -sovellukselle, joka pyrki App Storeen. Heti alussa epäiltiin AT&T:n sekaantuneen soppaan, koska Google Voicen puhelu- ja tekstiviestiominaisuudet voisivat syödä sen tuloja. Applen itse kerrotaan perustelleen hylkäystä sillä, että sovellus toistaa iPhonesta jo löytyviä ominaisuuksia.

Hylkäyspäätös on nyt Yhdysvaltain viestintäkomissio FCC:n tutkinnassa, joka on lähettänyt Googlelle, Applelle ja AT&T:lle kirjeet, joissa pyydetään selvitystä asiasta. Yhtiöiden tulee vastata kirjeisiin elokuun 21. päivään mennessä.

Lähde: MobileCrunch

2 kommenttia

  1. Ja tämähän ei pidä lainkaan paikkaansa. Esim. tethering sovelluksiin operaattorit saavat vaikuttaa. Jopa Androidin kaupasta on poistettu tethering sovellukset T-mobilen vaatimuksesta. Ihan vaan siksi, kun USAssa verkot menee nurin.

    1. Joo, kyllähän tuo AT&T:n kommentti hieman epäuskottavalta kuulostaa… Mielenkiinnolla odota, miten Apple kommentoi asiaa.

Kommentointi on suljettu!