Nokialta tulossa jälleen uusi yksinoikeus AT&T:lle: Nokia 6750

Nokia 6750 AT&T

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia pyrkii selvästi parantamaan asemiaan Yhdysvaltojen markkinoilla. Hiljattain se julkaisi virallisesti QWERTY-näppäimistöllä varustetun Surge-mallin, joka myöhemmin tosin päätettiin tuoda myös Eurooppaan nimellä 6760 slide.

Nyt verkossa leviää kuva simpukkapuhelimesta, jossa on AT&T:n logo. Kyseessä on tietojen mukaan 6750-malli, joka perustuu ilmeisesti S40-käyttöliittymään, mutta täyttä varmuutta asiasta ei ole. Nokia 6750 -mallin muita ominaisuuksia ovat tietojen mukaan HSDPA, Bluetooth, kahden megapikselin kamera ja push-to-talk-toiminto. Uutuus on myös varustettu erillisillä musiikkinäppäimillä.

Yhdysvalloissa operaattoreille räätälöidyt puhelinmallit ovat äärimmäisen tärkeitä. Nokia on puhunut paljon Yhdysvaltoihin panostamisesta, mutta siitä huolimatta sen markkinaosuus rapakon takana on jäänyt sen maailmanlaajuiseen osuuteen verrattuna erittäin vaatimattomaksi. Mielenkiintoista nähdä, pystyykö yhtiö uusilla malleillaan kohentamaan asemiaan USA:ssa.

Nokia 6750 -mallin saatavuus- ja hintatiedot ovat vielä pimennossa.

Lähde: UnwiredView