Nokialta uusi testiversio Ovi Suite 2.0 -ohjelmasta

Ovi Suite 2.0

Kesäkuussa Nokia julkaisi nykyisen PC Suite -ohjelmiston korvaajaksi suunnitellusta Ovi Suite 2.0:sta ensimmäisen beta-version. Nyt yhtiö on tuonut saataville uuden testiversion, joka sisältää huomattavan määrän uudistuksia kesäkuussa julkaistuun versioon nähden. Ovi Suite 2.0:n päätehtävä on helpottaa tietojen synkronointia tietokoneen ja matkapuhelimen välillä.

Ensimmäinen merkittävä uudistus on, että ohjelma on saatavilla nyt kaikkiaan 29 eri kielelle, joiden joukossa on myös suomi. Sen lisäksi Ovi Suite 2.0:n tuore beta-versio korjaa useita virheitä.

Uudella versiolla onnistuu muun muassa musiikkikappaleiden poistaminen Ovi Suitesta, ilman että ne poistuvat tiedostojärjestelmästä kokonaan. Se korjaa myös synkronointiin liittyviä ongelmia ja karttojen poistamisesta johtuvat kaatuilut pitäisivät olla historiaa. Uudessa versiossa kontaktien editointia ja tallentamista on parannettu ja vihdoin myös kuvien manuaalinen tuonti puhelimesta Ovi Suiteen pitäisi toimia. Yhtiö on myös lisännyt ohjelmaan linkit Beta Labsin Ovi Suite -sivustolle ja keskustelupalstalle, jonka kautta voi ilmoittaa muun muassa bugeista.

Edellinen beta-versio ilmoittaa automaattisesti uudesta versiosta, joten päivittäminen onnistuu helposti. Muut voivat hakea ohjelman täältä.

Lähde: Nokia Beta Labs