Quickoffice-toimistopaketista uusi versio Nokian puhelimille

Quickoffice 6.0

Nokian Symbian-puhelimille suunnatusta Quickoffice-toimistopaketista on tullut saataville uusi 6.0-versio. Quickoffice 6.0 sisältää täysin uutena ominaisuutena mahdollisuuden tarkastella PowerPoint 2007 -tiedostoja. Samalla uusi versio mahdollistaa sekä dokumenttien tarkastelun että editoimisen Nokian kosketusnäyttöpuhelimilla, kuten N97 -lippulaivamallilla.

Uuden PowerPoint 2007 -tuen lisäksi Quickoffice 6.0 ymmärtää myös Word 2007– ja Excel 2007 -dokumenttien päälle. Lisäksi sillä voi tarkastella vanhemmilla Office-paketeilla luotuja tiedostoja aina 97-versioon asti.

Iloinen uutinen Quickofficen käyttäjille on, että kaikki Nokian puhelimet, joista sovellus löytyy esiasennettuna, voidaan päivittää uuteen versioon maksutta. Tarjolla on päivitys niillä ominaisuuksilla, jotka esiasennetusta versiosta löytyy. Tämä tarkoittaa esimerkiksi Nokia N97:n kohdalla sitä, että ilmaiseksi saa ainoastaan dokumenttien tarkasteluominaisuudella varustetun version.

Nokian uusimmat Eseries-puhelimet sisältävät Quickoffice-version, jolla voi sekä muokata että tarkastella dokumentteja. Kyseisiin malleihin on näin ollen saatavilla ilmaiseksi 6.0-versio täysillä muokkaus- ja tarkasteluominaisuuksilla.

Päivitys uuteen versioon onnistuu avaamalla Quickofficen oma päivitystyökalu.

Lähde: Quickoffice & Nokia Conversations