Huhuttu HTC Click aluksi myyntiin Kiinassa

Joitakin viikkoja sitten kuvan muodossa nettiin levinnyt Android-pohjainen HTC Click -kosketusnäyttöpuhelin on tulossa tietojen mukaan ensin myyntiin Kiinan markkinoilla. Puhelin tulee näillä näkymin myyntiin Kiinassa tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, mutta Click-koodinimellä kulkeva puhelin saattaa myöhemmin tulla saataville myös Kiinan ulkopuolella.

Edulliseksi luonnehdittu Click-kosketusnäyttöpuhelin ei ole aivan niin halpa, kuin alussa huhuttiin. Se tulee maksamaan Kiinassa tietojen mukaan 3400 yuania eli noin 500 dollaria. Puhelimen mukana toimitetaan kaksi vaihtokuorta, joilla laitteen etupuolen ilmettä voi muuttaa helposti.

HTC Clickin tarkat tekniset tiedot pysyvät edelleen pimennossa. Varmaa on, että laitteesta löytyy WCDMA-standardin mukainen 3G-yhteys. Aiempien tietojen mukaan siitä pitäisi löytyä myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kamera.

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja aikoo tuoda myös Hero-mallinsa myyntiin Kiinassa. Sen toimitukset saattavat alkaa jo tämän kuun lopussa. Kiinassa myytävästä versiosta on poistettu Google Maps ja se tukee LAN security -standardia, joka vaaditaan kaikista WiFi-yhteydellä varustetuista puhelimista Kiinassa.

Lähde: PC World