Apple tuomassa markkinoille 8GB:n muistilla varustetun iPhone 3GS -mallin?

3GS 8GB

Ympäri nettiä leviää huhu, jonka mukaan Apple olisi aikeissa tuoda markkinoille 8GB:n sisäisellä muistilla varustetun version uudesta iPhone 3GS -älypuhelimestaan. Nykyisellään uutuusmalli on saatavilla 16 gigatavun ja 32 gigatavun muistilla varustettuna. Pienemmällä muistimäärällä iPhonen haluava asiakas joutuu kääntymään iPhone 3G -mallin puoleen, jota myydään tällä hetkellä 8GB:n tallennustilalla.

Huhu levisi nettiin yllä olevan kuvan muodossa, jossa kanadalainen teleoperaattori Rogers kertoo valmistautuvansa tuomaan iPhone 3GS 8GB -mallin markkinoille. Sen lisäksi The Boy Genius Report -verkkosivusto sanoo saaneensa useita vihjeitä asian suhteen, joten huhu vaikuttaisi olevan aito.

8GB-versio iPhone 3GS -mallista viittaisi siihen, että jo yli vuoden markkinoilla ollut iPhone 3G on tulossa tiensä päähän. Se tuskin tulee pysymään markkinoilla, jos uutuusmallista tulee myyntiin pienemmällä tallennustilalla varustettu versio.

iPhone 3GS:n kuoren alla on huomattava määrä uudistuksia, vaikka ulkoisesti niitä ei näekään. Siitä löytyy muun muassa edellistä mallia tehokkaampi suoritin, enemmän muistia ja parempi kamera videokuvauksella. Se saapui hiljattain kauppoihin myös Suomessa ja ensitietojen mukaan sen kysyntä on ylittänyt reilusti tarjonnan myös täällä Pohjolassa.

Lähde: The Boy Genius Report