Google Android -pohjainen HTC Hero saapui Suomeen

Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuva HTC Hero on rantautunut Suomen markkinoille. Kyseessä on paitsi ensimmäinen Android-puhelin Suomessa niin myös ensimmäinen Googlen käyttöjärjestelmällä varustettu malli, josta löytyy muokattu käyttöliittymä.

HTC Hero on varustettu taiwanilaisvalmistajan omalla Sense-käyttöliittymällä, jonka käyttökokemuksen ytimessä on kolme peruskäsitettä: Make it Mine, Stay Close ja Discover the Unexpected. Yhtiön tavoitteena on ollut luoda käyttöliittymä, joka mahdollistaa puhelimen personoinnin ja helpomman lähestymisen.

HTC Heron tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, GPS, WiFi, Bluetooth A2DP, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 320 x 480 pikseliä. Siitä löytyy lisäksi microSD-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Hintaseuranta.fi-sivuston mukaan HTC Heron hinta pyörii tällä hetkellä hieman reilusta 500 eurosta aina reippaasti yli 600 euroon.