iPhonelle suunnatun TomTom-navigointipaketin hinnasta saatiin vihiä

TomTom iPhone

TomTomin odotetun iPhone-navigointisovelluksen ja Car Kit -autovarustepaketin pitäisi saapua saataville lähiaikoina, sillä yhtiö on lupaillut niitä myyntiin tämän kesän aikana. TomTom ei ole vielä paljastanut sovelluksen tai autopaketin hintaa, mutta nyt niistä on saatu hieman tietoa. Verkkokauppa Handtec on nimittäin aloittanut TomTom-paketin myymisen hieman vajaalla 200 dollarilla, johon sisältyy sekä sovellus että Car Kit -autopaketti. Tämän hetkisellä vaihtokurssilla hintaa paketille tulisi noin 140 euroa.

TomTom lupailee iPhone-sovelluksen tarjoavan pitkälti samat ominaisuudet kuin perinteistenkin navigointilaitteiden ohjelmistot. Car Kit -paketista löytyy pidike, sisäänrakennettu kaiutin ja virtakaapelit. Lisäksi mukana on ulkoinen GPS-vastaanotin, jonka sanotaan tarjoavan paremman kuuluvuuden esimerkiksi kaupunkialueilla.

Lähde: EngadgetMobile

2 kommenttia

  1. Liian kallis. Halvemmalla saa perinteisen navigaattorin, mutta se ei ole aina yhtä käytännöllinen kuin puhelimessa oleva ja talvella ei voi jättää edes hansikaslokeroon.

Kommentointi on suljettu!