Nokialta tulossa oma videokauppa?

Nokia videokauppa huhu

YouTube-videopalveluun levinneestä Nokian markkinointivideosta on napattu mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, jotka viittaisivat yhtiön suunnittelevan oman videokaupan avaamista. YouTubessa ”New Nokia Commercial for Nokia 5800!” -nimellä kulkeva pätkä (löytyy uutisen lopusta) esittelee, kuinka käyttäjä liittää puhelimensa tietokoneeseen ja lataa Nokian mahdollisesti tulevaa videopalvelua käyttäen 24-sarjan jakson kännykkäänsä.

Nokian palveluvalikoimasta löytyy jo entuudestaan musiikkikauppa, joten videopalvelun liittäminen siihen olisi luonnollinen jatkumo. Tällä hetkellä videokaupan yksityiskohdat ovat vielä täysin pimennossa, mutta kaikkialla arvuutellaan, että se julkaistaisiin syyskuun alussa pidettävässä Nokia World 09 -tapahtumassa.

Samaisessa videopätkässä vilahtelee myös useaan kertaa vielä julkaisematon puhelinmalli, joka saattaa olla hyvinkin 5800 XpressMusicin seuraaja. Videokaupan tavoin senkään yksityiskohtia ei tiedetä, joten suurempia johtopäätelmiä sen suhteen ei voida tehdä.

Videokauppaa ja mahdollista 5800 XpressMusicin seuraajaa enemmän tiedetään N97-lippulaivamallin pikkuveljestä, joka kulkee nimellä N97 Mini. Kyseessä on isoveljeään kooltaan pienempi, mutta ominaisuuksiltaan lähes vastaavantasoinen laite. Sen julkaisu tapahtuu Mobile-Reviewn Eldar Murtazin mukaan Nokia World 09 -tapahtumassa.

Lähde: World of Nokia

3 kommenttia

  1. Vaikuttaa oikein lupaavalta, kunhan nokia ei mokaa ton kaa……

  2. Nokian omasta videokaupasta on ollut puhetta jo pitkään, joten kyllä se on tulossa mitä ilmeisimmin.

  3. Ja toimii taas vain MSIE+Windows yhdistelmällä. Laittaisivat ensin edes musakaupan kuntoon.

    t. OSX+Linux perhe

Kommentointi on suljettu!