Samsung julkaisi Sprint-operaattorille Reclaim-ekopuhelimen

Samsung Reclaim

Samsung tuo Yhdysvalloissa markkinoille uuden Reclaim-ekopuhelimen, joka tulee yksinoikeudella myyntiin Sprint-operaattorin kautta. Kyseessä on viestittelyyn keskittyvä QWERTY-näppäimistöllinen puhelin, jonka materiaaleista 80 prosenttia on kierrätettyjä. Puhelinta markkinoidaankin näin ollen ympäristövalveutuneille asiakkaille, jotka haluavat vihreyden lisäksi myös hyviä ominaisuuksia.

Samsung Reclaimissä käytettävä biomuovi on tehty maissista ja siitä koostuu kaikkiaan 40 prosenttia puhelimen ulkoisesta kuoresta. Puhelimen pakkaus on tehty 70 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista ja siinä olevat tekstit on printattu käyttäen soijapohjaista mustetta. Puhelimen perinteinen ohjekirjanen on korvattu kokonaan sähköisellä versiolla, johon pääsee käsiksi Sprintin kotisivujen kautta.

Korealaisvalmistajan ekopuhelimen keskeisiä ominaisuuksia ovat GPS, Bluetooth A2DP, kahden megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka, jonka avulla puhelimeen saa tallennustilaa jopa 32 gigatavua. Edellä mainittujen toimintojen lisäksi Reclaim tukee muun muassa Facebookia ja YouTubea, joihin voi lähettää sisältöä suoraan puhelimesta.

Uutuusmalli tulee myyntiin Sprintin ja sen kumppaneiden kautta 16. elokuuta 49,99 dollarin hintaan, joka vaatii luonnollisesti kahden vuoden sopimuksen operaattorin kanssa.

Lähde: Sprint

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!