Video: HTC Heron Sense-käyttöliittymä käytännön testissä

Olemme jo aiemminkin MobiiliBlogissa julkaisseet videon, jossa esitellään HTC Heron Sense-käyttöliittymää. Kyseessä oli kuitenkin valmistajan oma mainospätkä, joka ei välttämättä kerro koko totuutta ainakaan nopeuden osalta, joten on aiheellista päästä näkemään, miten Sense toimii todellisessa elämässä. Siihen tarkoitukseen yllä oleva videopätkä on erittäin mainio.

Videossa esittelijä käy läpi muun muassa widget-pohjaista työpöytää, päävalikkoa, kameraa ja nettiselainta. Lisäksi siinä perehdytään pikaisesti laitteen näytön alta löytyviin painikkeisiin, mutta pääpaino videossa on itse Sense-käyttöliittymässä.

HTC:n Google Androidin päälle rakentama Sense-käyttöliittymä perustuu Nokia N97:n tavoin widgetteihin. Sen etuna Nokian lippulaivamalliin nähden on tuki useille kotinäkymille, joiden välillä voi vaihdella vetäisemällä sormella ruutua oikealle tai vasemmalle.

Kaiken kaikkiaan HTC:n uusi Sense-käyttöliittymä näyttää erittäin onnistuneelta. Se on kaikkea mitä tämän päivän modernilta mobiilikäyttöliittymältä voi odottaa: tyylikäs ja sulava käyttää.

HTC Hero saapui Suomen markkinoille muutamia päiviä sitten ja on näin ollen ensimmäinen Pohjolassa myytävä Android-puhelin.

Lähde: IntoMobile