LG GD910 -kellopuhelimen hinta paljastui, maksaa maltaita

LG GD910

LG:n jo yli puoli vuotta sitten esittelemä GD910-kellopuhelin on vihdoin saapunut myyntiin osassa Eurooppaa Orange-operaattorin toimesta. LG GD910 on ensimmäinen suuren matkapuhelinvalmistajan julkaisema kellopuhelin, josta löytyy muun muassa 3G-yhteydet ja 1,43 tuuman kosketusnäyttö.

Orange arvuutteli aluksi, että uutuuspuhelimen hinta tulisi pyörimään 1000 punnassa eli noin 1175 eurossa. Aivan näin kalliiksi kellopuhelin ei lopulta osoittautunut, mutta hintava se on joka tapauksessa. Orange myy sitä nimittäin 899 eurolla, jonka lisäksi asiakas joutuu sitoutumaan operaattoriin 12-24 kuukaudeksi. Voidaan siis arvata, että kovin suosituksi LG:n uutuus ei tule kohoamaan.

LG GD910:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat VGA-kamera, MP3-soitin, tekstinluku, puheentunnistus ja Bluetooth. Sen mahdollisesta saapumisesta Suomen markkinoille ei ole vielä tietoa.

LG:n perässä myös toinen korealaisvalmistaja Samsung esitteli oman kellopuhelimensa heinäkuussa. Samsung S9110 on yhtiön mukaan maailman ohuin kellopuhelin. Sen hinta pyörii 450 eurossa ja uutuuden pitäisi olla jo saatavilla ainakin Ranskassa.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Hauska idea, mutta…

    Henkilökohtasesti en alkuunkaan usko tavallisen kännykän säteilyn olevan mikään terveysriski, mutta mitenköhän on tuollaisen jatkuvasti ranteesa pidettävän puhelimen laita? Tuohan varmaan olisi kutakuinkin aina ranteessa ja siis jatkuvasti hyvin lähellä käden kudoksia. Kieltämättä tuo pistää jo vähän arveluttamaan.

    Ei sillä, kellopuhelin on ihan mainioa idea. Itse en kyllä tuollasta haluaisi, vaan jatkossakin älypuhelimen isolla näytöllä ja muilla herkuilla kuten kameralla, gps:llä jne.

Kommentointi on suljettu!