Nokia E72 jo laajassa testissä

E72 ja E71

Mobile-Reviewn Eldar Murtazin on päässyt jälleen kokeilemaan Nokian tulevaa uutuusmallia jo paljon ennen muita. Tällä kertaa Murtazin käsittelyssä on erittäin suositun E71-mallin seuraaja, joka kantaa nimeä Nokia E72. Se esiteltiin maailmalle kesäkuussa ja kauppoihin E72-mallin pitäisi saapua kolmannen neljänneksen aikana.

Eldar Murtazin julkaisema arvostelu on vielä luettavissa ainoastaan venäjäksi, mutta Google Translaten avulla siitä voi saada jo nyt jotain selkoa. Nopean vilkuilun perusteella vaikuttaa, että Nokia on onnistunut tekemään paremman painoksen suosikkimallistaan. Murtazin kehuu arvostelussaan muun muassa käyttöliittymän parantunutta nopeutta ja laadukkaampaa kameraa. Lisäksi kehuja saa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja itse QWERTY-näppäimistö, jonka käyttömukavuuden sanotaan olevan kuitenkin pitkälti makuasia.

Nokia E72 -mallin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 10,2 Mbit/s HSDPA, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, kompassi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja 2,36 tuuman QVGA-näyttö.

Mobile-Reviewn testissä käytetty puhelin ei ollut vielä myyntiversio. Sivusto tuleekin julkaisemaan lopullisen arvostelun hieman myöhemmin. Nyt tehty arvostelu on luettavissa täältä.

1 kommentti

  1. Uutuuden E72 käyttäjänä voin sanoa vain negatiivista kyseisestä mallista. Onko kyse operaattorin ja E72 välisestä viasta, kun puhelin kaikuu vastaajalle. Puhelut katkeavat yllättäen, osoitekirja ei toimi, tekstiä kirjoittaessa välilyönti ei toimi. Kyseiset toiminnot saa toimimaan, kun uudelleen käynnistää puhelimen. Puhelinkone on vaihdettu neljästi, yhtä on korjattu aina Prahaa myöten, Suomessa tutkittu kolmasti. Nykyinen E72 on siis neljäs kappale. Viides kappale tuli liikkeeseen, vaihdettiin kortin tiedot uuteen — yllätys, yllätys, puhelin ei ottanut tallenteita ollenkaan. Jälleen kuljen kaikupuhelimeni kanssa. Yrittäjänä saan jokaisen puhelun jälkeen negatiivisen palautteen, joka ei varmaan yrittäjyyttäni edesauta. Esa H.

Kommentointi on suljettu!