Samsung aikoo tuoda alle 100 dollarin kosketusnäytöllisiä Android-puhelimia ensi vuonna

Maailman toiseksi suurimmalla matkapuhelinvalmistaja Samsungilla on kovat suunnitelmat ensi vuodelle. Yhtiöstä nimittäin kerrotaan, että tulevana vuonna markkinoilla nähdään Android-pohjaisia puhelimia, jotka maksavat alle 100 dollaria. Kyseessä ei ole mitä tahansa halpispuhelimia, vaan niistä on määrä löytyä kosketusnäyttö ja kunnollinen nettiselain.

Korealaisvalmistajan tavoite kuulostaa varsin haasteelliselta, mutta jos siinä onnistutaan, tulee kosketusnäyttöpuhelimista vihdoin vaihtoehto myös halvempaa puhelinta etsiville. Samalla edulliset ja nettiä hyödyntävät Android-puhelimet tulisivat varmastikin lisäämään muun muassa Internetin selaamista matkapuhelimilla.

Samsung on panostanut kosketusnäyttöpuhelimiin tänä vuonna erittäin voimakkaasti. Siltä on nähty lukuisia julkistuksia, joihin lukeutuvat muun muassa Omnia HD, S8300 Ultra Touch– ja Jet-mallit. Yhtiö on julkaissut myös 200 euron tuntumassa pyörivän S5230-kosketusnäyttöpuhelimen, mutta siitäkin on vielä pitkä matka alle 100 dollarin eli noin 70 euron hintatasoon.

Kävivätpä Samsungin 100 dollarin Android-puhelimet toteen tai ei, niin varmaa on se, että kosketusnäyttöpuhelimet tulevat halpenemaan tulevaisuudessa. Korealaisvalmistajan lisäksi muun muassa Motorola on kertonut pyrkivänsä tuomaan markkinoille edullisia Android-puhelimia, joten on kiinnostavaa seurata, kuinka edullisia kosketusnäyttöpuhelimia vuonna 2010 nähdään.

Lähde: Bits

2 kommenttia

  1. Oikea suunta! Varsinki ku nuo miniläppäritki halapenee koko ajan. 🙂

  2. Itse ainakin olen ymmärtänyt tämän uutisen niin, että tarkoitus olisi tuoda alle 100 dollarin Android-puhelimia operaattorisubventioiden kera jenkkimarkkinoille. Toistaiseksihan tällaisia ei vielä ole.

Kommentointi on suljettu!