Huhu: Sony Ericsson työstää smartbook-laitetta

Sony Vaio P

Japanilaisruotsalaiselta Sony Ericssonilta on nähty tämän vuoden aikana erittäin mielenkiintoisia puhelinmalleja, joiden toivotaan nostavan yhtiön pois tappiokierteestä. Syksyllä yhtiöltä saapuu kauppoihin muun muassa Satio, Aino ja Yari, joista kaikista löytyy erittäin kiinnostavia ominaisuuksia. Lisää mielenkiintoa herättäviä laitteita saattaa olla tulossa, ainakin jos uskoo viimeisimpään huhuun, jonka mukaan Sony Ericsson työstää smartbook-laitetta.

Netbooknews-nettisivusto väittää kuulleensa luotettavalta ja lähellä eri valmistajia työskentelevältä taiwanilaiselta lähteeltä, että Sony Ericsson valmistelee markkinoille älypuhelimen ja minikannettavan yhdistelmää, eli niin sanottua smartbookia. Uutuuden odotetaan saapuvan markkinoille pian, mutta sen tarkemmin julkaisuajankohtaa ei tiedetä.

Sony Ericssonin mahdollisesti tulevan smartbookin ominaisuuksista ei tiedetä tällä hetkellä oikeastaan mitään. Yleisen määritelmän mukaan smartbook on laite, josta löytyy perusälypuhelinta suurempi näyttö, kunnollinen näppäimistö ja hyvät yhteydet. Kyseisiä ominaisuuksia voidaan siis odottaa myös huhutulta Sony Ericsson smartbookilta.

Smartbook-huhu Sony Ericssonin yhteydessä ei kuulosta kovinkaan hullulta, koska Sonylta löytyy valikoimistaan jo Vaio P -sarja, johon kuuluu erittäin kompakteja kannettavia, kuten yllä olevastakin kuvasta voi nähdä. Todella jännittävää seurata, pitääkö nyt levinnyt huhu paikkaansa.

2 kommenttia

  1. Ei tällaisille oikein löydy markkinarakoa älypuhelinten ja minikannettavien välistä.

  2. Totta. Niinkuin ei löytynyt minikannettavillekaan markkinarakoa kännyköiden ja tavalliten kannettavien välistä.

Kommentointi on suljettu!