Nokia Ovi Mail -sähköpostipalvelussa jo miljoona tunnusta

Nokia Ovi Mail

Maailman johtava matkapuhelinvalmistaja Nokia on ylpeänä ilmoittanut, että sen puoli vuotta sitten julkaisemaan Ovi Mail -sähköpostipalveluun on luotu jo kaikkiaan yli miljoona tunnusta. Nokian Ovi Mail -palvelu on suunnattu erityisesti kehittyville markkinoille, koska sen käyttöönotto ei vaadi tietokonetta. Käyttäjä voi tehdä kaikki tarvittavat määritykset uuden sähköpostitunnuksen luomista myöten matkapuhelimella.

Merkkipaalun saavuttamisen lisäksi tämä osoittaa, että kehittyvissä maissa on todellinen tarve tämän kaltaisille räätälöidyille palveluille”, sanoo Nokian Tom Furlong ja jatkaa ”Ensikertalaisille Ovi Mail tarjoaa digitaalisen identiteetin ja olemme erittäin innostuneita sen nopeasti kasvavasta käyttäjämäärästä.

Miljoonasta Ovi Mail -tunnuksesta peräti 650 000 on tehty suoraan matkapuhelimella. Palvelua käytetään eniten Intiassa, Indonesiassa, Meksikossa, Venäjällä ja Etelä-Afrikassa.

Nokia Ovi Mailin voi ottaa käyttöön sekä S40– että S60-puhelimissa sähköpostimääritystyökalun kautta. Palvelu on myös käytettävissä verkossa osoitteessa https://mail.ovi.com/.

Lähde: UnwiredView & Nokia