Sony Ericsson julkaisi Jalou-tyylipuhelimen

Sony Ericsson Jalou

Sony Ericsson on julkaissut mallistoonsa uuden Jalou-simpukkapuhelimen, jossa keskeisenä osana on persoonallinen ja tyylikäs muotoilu. Yhtiö sanoo käyttäneensä aikaa taiteen, arkkitehtuurin ja huonekalujen trendien tutkimiseen, yrittäen tiivistää uuteen puhelimeen ensi vuonna pinnalle nousevia ilmiöitä.

Perusversion lisäksi uutuudesta nähdään markkinoilla myös Jalou by Dolce&Gabbana -versio (kuva lopussa), jonka yksityiskohdissa on käytetty 24 karaatin kultapinnoitetta. Sen mukana tulee myös erikoispakkaus ja lisävarusteita, kuten satiinista valmistettu pussukka sekä puhelimeen on ladattu Dolce&Gabbana -aiheista sisältöä.

Sony Ericsson Jalou on suunniteltu erityisesti naisasiakkaita silmälläpitäen. Siitä kertoo muun muassa puhelimen ominaisuus muuttaa näyttö napin painalluksesta peiliksi. Jalousta löytyy lisäksi askelmittari ja erityinen tyylinäkymä, joka tuo tarjolle muun muassa erikoistapahtumia ympäri vuoden.

Tekniikkapuolella Jalousta löytyy kahden tuuman näyttö, 3,2 megapikselin kamera, FM-radio, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja 3G-yhteydet. Mukana ovat myös 1,3 tuuman ulkoinen näyttö, integroitu Google-haku ja YouTube-sovellus.

Uutuusmalli ja sen erikoisversio tulevat myyntiin vuoden 2009 viimeisellä neljänneksellä. Perusmalli on saatavilla seuraavissa väreissä: Deep Amethyst, Aquamarine Blue ja Onyx Black.

Jalou by Dolce&Gabbana

3 kommenttia

  1. Tällaiset puhelimet ei nappaa muuta kuin jotain muotiguruja.

  2. Tää on kyllä niin överi, että alko ihan kiinnostaan toi D&G, mahtaakohan tulla Suomen markkinoille?

    1. Pitäisi olla tulossa.. Ainakin Verkkokauppa.com ottaa jo vastaan ennakkotilauksia.

Kommentointi on suljettu!