HTC Magic myynyt jo yli miljoona kappaletta

Maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja HTC on ilmoittanut Magic-mallin ylittäneen jo miljoonan myydyn laitteen rajapyykin. Magic on yhtiön toinen Android-pohjainen älypuhelin, joka julkistettiin helmikuussa. Kauppoihin se saapui ensimmäisenä Vodafone-operaattorin kautta huhtikuussa.

HTC Magic on 3,2 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, jonka keskeisiä ominaisuuksia ovat HSDPA, GPS, Bluetooth, WiFi, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Laitteen sisällä hyrrää 528 megahertsin suoritin sekä siitä löytyy 512 MB:tä ROM- ja 192 MB:tä RAM-muistia.

Vuoden 2009 loppupuoliskolla yhtiö aikoo keskittyä enemmän keskitason älypuhelimiin, joiden sanotaan kattavan 50-60 prosenttia matkapuhelintoimituksista toisella puoliskolla. Tarkoitus on kehittää puhelimia, joiden hinnat pyörivät 300 dollarin tuntumassa, sanoo HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou.

Lähde: DigiTimes

2 kommenttia

  1. Muutama vuosi niin Android voi päihittää iPhone OS:n suosiossa, koska moni laitevalistaja tekee sillä toimivia puhelimia. Apple on yksin.

    1. Ja se on myös Androidille iso plussa, että se on alusta alkaen suunniteltu kosketuskäyttöön. Ja mielestäni käyttäjäystävällisyys on samalla, tai ainakin hyvin lähellä, iPhonea. Androidin plussana iPhoneen verrattuna voidaan mielestäni pitää ainakin moniajoa ja etenkin sitä, että siihen saa asennettua myös muualta kuin omasta kaupasta löytyviä ohjelmia.

      Sekin on ainakin näin Suomen ja suomalaisten näkökulmasta hyvä, että Android-luureja saa myös ilman kytkyä. Kytkykauppa kun ei ole täällä läheskään niin suosittua kuin esim. ameriikanmantereella.

Kommentointi on suljettu!