Nokia tuomassa 6350 fold -simpukkapuhelimen AT&T:lle

Nokia 6530 fold

Nokia on tuomassa AT&T-operaattorin kautta Yhdysvaltojen markkinoille edullisen 6350 fold -simpukkapuhelimen, selviää FCC:n dokumenteistä. Kyseessä on lyhyen ajan sisään jo toinen nettiin vuotanut ja AT&T:lle räätälöity malli, joka osoittaa, että matkapuhelinjätti yrittää parantaa asemiaan Yhdysvaltojen matkapuhelinmarkkinoilla. Aiemmin verkkoon levinnyt malli kantaa nimeä Nokia 6750 ja siitä löytyy lisää tietoa täältä.

Nokia 6350 fold on kuvien perusteella varsin tavallisen näköinen simpukkapuhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat tietojen mukaan 3G-yhteydet, QVGA-näyttö, GPS ja kahden megapikselin kamera. Käyttöliittymän virkaa toimittaa mitä ilmeisimmin S40, joten kyseessä on niin sanottu peruspuhelin.

Vielä ei tiedetä, milloin 6350 fold tullaan tarkalleen esittelemään. Sen hinta tulee varmastikin pyörimään alle 100 dollarin operaattorisopimuksen kera.

Mielenkiintoista seurata, nostavatko edulliset mallit Nokian asemia rapakon takana. Heinäkuun alussa yhtiö esitteli virallisesti AT&T-operaattorille Surge-mallin, joka sai ainakin näppäimistön osalta ylistystä Engadgetin testissä.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. kuka helvetti nää nokian puhelimet oikein suunnittelee… tämäkin malli on kuin viimevuosisadalta!

    uskomattomia malleja työnnetään jenkkeihin… samalla ihmetellään kun markkinat eivät aukea… tuollaista puhelinta suurin osa ihmisistä ei ottaisi vaikka saisi ilmaiseksi!!!!!!

    t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!