HTC Magic saamassa päivityksen Sense-käyttöliittymään

HTC Magic

Tietojen mukaan HTC Magic on kuin onkin saamassa virallisen päivityksen, joka tuo siihen mukanaan Hero-mallin yhteydessä esitellyn Sense-käyttöliittymän. Päivityksestä huhuttiin jo kesäkuun lopulla, jolloin ainoaksi esteeksi sen tulemiselle arveltiin lisensointiongelmia. Nyt näyttääkin siltä, että aivan kaikki Magic-mallit päivitystä eivät saa, mutta ainakin osaan se on tämän hetkisen tiedon mukaan tulossa.

Kuten jo kesäkuussa arveltiin, niin Sense on tulossa niihin malleihin, joista puuttuu With Google -brändi. Tämä poissulkee uuden käyttöliittymän piiristä ainakin Vodafonen ja T-Mobilen kautta myytävät Magic-mallit, joista jälkimmäinen operaattori myy puhelinta nimellä MyTouch 3G.

HTC:n kehittelemä Sense-käyttöliittymä muokkaa Googlen Android-käyttöjärjestelmän täysin uuteen uskoon. Sen perusideana on tarjota käyttäjälle avaimet kotinäkymän täydelliseen personointiin. Tarjolla on kaikkiaan seitsemän kotinäkymää, joilla voi esittää haluamansa sisällön widget-minisovellusten avulla. Sense tulee olemaan kiinteä osa HTC:n tulevia Android-puhelimia.

Päivitystä ei ole vielä vahvistettu HTC:n toimesta.

Lähde: Gizmodo

1 kommentti

  1. Päivitys on vahvistettu HTC:n toimesta jo kesällä ja nyt yritys ilmoitti sivuillaan päivityksestä. Suoraa linkkiä minulla ei ole tarjota, mutta taiwanilainen kaverini oli sen kiinaksi lukenut HTC:n sivuilta (hänellä on myös Magic). Lisäksi tämän kaverin tuttu on HTC:lla töissä, joka on vahvistanut tiedon aiemmin ennen virallista julkistusta.

    Lisensointi ei käsittääkseni estä Senseä (tai Rose, joka on toinen nimi jolla GUI tunnetaan) ja Googlekin on myöntänyt ettei Exchange-tuki ole este. Suurin syy on ettei operaattoribrändätyissä Magiceissa ole kuin 188MB muistia, joka criplaa Sensen varsin hyvin. HTC-brändätystä muistia puolestaan löytyy saman verran mitä Herosta. Magicille on tarjolla vaikka kuinka monta variaatiota Heron ROM:sta, mutta mikään ei käsittääkseni ole vielä tarpeeksi riisuttu, että se toimisi riittävänn sulavasti. Eli Elisalta Vodafone-brändätyn luurin ostavat eivät kyllä Senseä pysty ajamaan, ainakaan virallisesti.

Kommentointi on suljettu!