Nokialta pieni ohjelmistopäivitys N97:lle

Nokia on julkaissut uuden ohjelmistopäivityksen N97-lippulaivamallilleen. Päivitys kantaa versionumeroa 12.0.024 ja se on saatavilla sekä verkon yli (FOTA) että erillisen Nokia Software Updater -ohjelman kautta.

Nyt julkaistun päivityksen tarkkoja yksityiskohtia ei tiedetä, mutta ainakaan tähän mennessä käyttäjät eivät ole onnistuneet löytämään varsinaisia uusia ominaisuuksia. Kyseessä onkin siis näillä näkymin puhelimen vakauden ja yleisen suorituskyvyn parantamiseen tähtäävä päivitys. Käyttäjät ovat raportoineet useilla keskustelupalstoilla puhelimen nopeuden parantuneen ja osa on sanonut vapaan RAM-muistin määrän lisääntyneen.

Nokia N97:n osaa suojata käyttäjän tiedot päivityksen ajaksi, joten sen sujuessa ongelmitta kaikkien puhelimessa olevien tietojen pitäisi säilyä. Varmuuskopion ottaminen on kuitenkin aina suotavaa.

Lähde: All About Symbian

2 kommenttia

  1. Ei muuten tullut suoraan luuriin, vaan piti software updaten kanssa latailla. Mutta en sitten tiedä, että olinko liian hätäinen sen kanssa.. Päivityksellä kokoa 146mb.

  2. Voi kun tollasen sinisen värisen laitteen sais…
    Se on paljon hienompi kuin musta tai valkoinen

Kommentointi on suljettu!