LG BL40 -huippupuhelin ensimmäistä kertaa videotestissä

LG:n tulevasta BL40-huippupuhelimesta on putkahtanut verkkoon ensimmäinen videotesti. Tästä massiivisella neljän tuuman kosketusnäytöllä varustetusta puhelimesta on aiemmin ollut saatavilla ainoastaan virallisia pressikuvia ja esittelyvideo, mutta vihdoin tarjolla on todellisia käyttökokemuksia sisältävä videopätkä.

Videon alussa keskitytään puhelimen rakenteeseen, jota hallitsee suuri näyttö ja kiiltävän musta pinta. Puolentoista minuutin jälkeen videotestissä tarkastellaan uutuuden käyttöliittymää ja sen ominaisuuksia kuten widgettejä, nettiselainta ja videon toistoa.

Uutuuden käyttöliittymä ei näytä aivan yhtä hohdokkaalta kuin aiemmin nähdyissä kuvissa ja videossa. Tietyissä ominaisuuksissa on havaittavissa selvää pätkimistä ja esimerkiksi videon toisto näyttää tökkivän vielä pahemman kerran. Hidastelua on havaittavissa myöskin selaimen zoomaustoiminnossa. Sen sijaan kiihtyvyysanturi näyttää toimivan erittäin nopeasti.

LG ”New Chocolate” BL40 -kosketusnäyttöpuhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA 7,2 Mbps, WiFi, A-GPS, monikosketustuki ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider-Kreuznachin linssillä. Laitteen neljän tuuman näytön kuvasuhde on 21:9 ja se on tarkkuudeltaan 800 x 345 pikseliä.

Uutuuden pitäisi saapua myyntiin 54 maassa kolmannen neljänneksen aikana.

Lähde: EngadgetMobile