Microsoftilta merkittävä päivitys Windows Mobile 6.5:lle helmikuussa?

Windows Mobile 6.5

Uutisoimme hieman yli viikko sitten videosta, jossa esiteltiin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiota, jossa oli havaittavissa mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka eivät ole mukana vuoden loppupuolella markkinoille tulevassa versiossa. Tuolloin jo arveltiin, että videossa nähtävät uudistukset tullaan tuomaan Windows Mobile 6.5:lle päivityksen muodossa. Viimeisimmät huhut vahvistavat aikaisemmat epäilyt ja kertovat, että kyseinen päivitys olisi tulossa saataville ensi vuoden helmikuussa.

Päivitys olisi toteutuessaan varsin merkittävä. Aiemmin nähty video osoitti, että päivityksellä pyritään viilaamaan käyttöliittymä entistäkin sormiystävällisemmäksi. Käyttöliittymän osia on siirrelty ja samalla niitä on suurennettu. Mukana pitäisi olla myöskin iPhonesta tuttu suurennuslasi, joka helpottaa kirjainten välissä liikkumista. Ominaisuudet viittaisivat siihen, että Windows Mobile 6.5 tulisi mahdollisesti soveltumaan myös kapasitiivisella näytöllä varustettuihin puhelimiin.

Viimeisimpien tietojen mukaan Windows Mobile 6.5 tulee markkinoille lokakuussa. Microsoftin tavoitteena on pitää jatkossa markkinoilla kaksi käyttöjärjestelmäversiota yhtä aikaa. Tulevaisuudessa julkaistavan seiskaversion myötä Windows Mobile 6.5 tulee siirtymään halvemman hintaluokan älypuhelimiin.

Lähde: EngadgetMobile