Nokialta puhelin elinikäisellä navigointilisenssillä: 5800 Navigation Edition

Nokia 5800 Navigation Edition

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia yrittää entisestään vauhdittaa 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimen myyntiä julkaisemalla suosikkimallista uuden version. Nyt esitelty Nokia 5800 Navigation Edition tarjoaa samat ominaisuudet kuin alkuperäinenkin malli, mutta lisää pakettiin uuden värityksen, uusia varusteita ja elinikäisen navigointilisenssin. Uutuusmalli sopiikin siis esimerkiksi aktiivisesti ympäri Suomea liikkuvalle mobiilikäyttäjälle.

Nokian uutuuden navigointilisenssi sisältää Ovi Maps -karttasovelluksen uusimman version ja kävely- sekä autonavigoinnin ääniohjauksella. Ovi Mapsin 3.0-version ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Navigointilisenssin lisäksi puhelimen mukana toimitetaan tukku varusteita. Myyntipakkauksesta löytyy muun muassa 8GB:n muistikortti, kuulokkeet, datakaapeli ja car kit -paketti, jolla 5800 Navigation Editionista saa täydellisen kaverin automatkalle.

Uutuusmallin tekniset ominaisuudet ovat tuttuja 5800 XpressMusicistä. Puhelimesta löytyy HSDPA, WiFi, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kuvausvalo ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 640 x 360 pikseliä.

Nokia 5800 Navigation Editionin toimitusten pitäisi alkaa tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Hintaa laitteella on 285 euroa ennen veroja ja muita lisiä.

2 kommenttia

  1. Taitaa mennä ostoon samantien, jotain tälläistä uumoilin 5800:n jatkajaksi.

Kommentointi on suljettu!