Acerin tehokkaan S200 ”F1” -puhelimen julkistus lähenee

Acerin tehokkaan F1-koodinimellä kulkevan kosketusnäyttöpuhelimen julkistus lähenee. Siitä ennakoi yhtiön viralliselle nettisivustolle ilmestynyt sähköinen ohjekirja uutuudesta, jonka virallinen mallinimi on Acer S200. Puhelimen uumoiltiin kesäkuussa saapuvan markkinoille syyskuussa ja nyt näyttää siltä, että arvaus saattoi osua melko oikeaan.

Acer S200 tulee saapuessaan olemaan yksi mielenkiintoisimmista Windows Mobile -puhelimista. Se on nimittäin varustettu Qualcommin yhden gigahertsin prosessorilla, 3,8 tuuman resistiivisellä WVGA-kosketusnäytöllä ja viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla. Lisäksi mukana on Windows Mobilen uusi 6.5 -versio, jonka ominaisuuksista voit lukea lisää aikaisemmasta uutisestamme.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 2.1, WiFi, HSDPA, HSUPA, GPS ja microSDHC-muistikorttipaikka. S200:n myyntipakkauksen mukana toimitetaan stylus-kynä, 1350 mAh:n akku, pikaopas, USB-kaapeli, AC-adapteri, kuulokkeet ja näyttöä suojaava kalvo.

Puhelin on kooltaan 118,6 x 63 x 12 millimetriä ja se painaa 130 grammaa. Acer S200 -älypuhelimen markkina-alueet ja hinta pysyvät edelleen pimennossa.

Lähde: Acer (PDF-tiedosto)

2 kommenttia

  1. nyt rupeaa olemaan mitat ja arvot kohdallaan… on näyttöä mistä katsella, on tehoja eikä mikään halko mitoiltaan…

    odotan innolla!

    t. osakkeenomistaja

  2. Resistiivinen näyttö ei kyllä oikein innosta ja Windows Mobilen vuoksi saa jäädä kauppaan. Hyvää Android puhelinta odotellaan.

Kommentointi on suljettu!