Nokia N97 Mini jo ensitestissä

Nokia N97 Mini

Viime viikolla venäläissivusto Mobile-Review tarjosi meille ensitietoja Nokia N900 -kosketusnäyttöpuhelimesta artikkelin muodossa. Nyt sivusto on päättänyt esitellä kaikille Nokian N97-lippulaivamallin pikkuveljen, joka tunnetaan osuvasti nimellä N97 Mini. Kyseessä on hieman N97-mallia fyysisesti pienempi kosketusnäyttöpuhelin, jonka ominaisuudet ovat kuitenkin pitkälti isoveljensä kaltaiset.

Mobile-Reviewn artikkelin pääpaino on kuvissa, mutta tekstistä voi poimia venäläissivuston perustajan Eldar Murtazin selvän pettymyksen laitteeseen. Murtazin muistuttaa, että N97:n näppäimistö ei ollut lähelläkään täydellistä, mutta N97 Minin QWERTY-näppäimistö on sitäkin huonompi. Uutuusmallin ei myöskään uskota kiinnostavan asiakkaita, koska se tulee olemaan vain 100 euroa isoveljeään halvempi. Murtazin mielestä hintaeron tulisi olla 200 euron luokkaa, jotta N97 Mini olisi houkuttelevampi.

Eldar Murtazin lohduttelee lukijoita kuitenkin tiedolla, että Nokialta on tulossa useita muitakin kosketusnäyttöpuhelimia. Sivusto tulee julkaisemaan ainakin yhdestä uudesta mallista ensitestin jo lähipäivinä.

Nokia N97 Minin ominaisuuksiin kuuluvat 2,9 tuuman kosketusnäyttö, A-GPS, WiFi, Bluetooth ja HSDPA. Puhelin tulee tietojen mukaan saataville sekä 8 että 16 GB:n sisäisellä muistilla varustettuna. Julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi viikolla Nokia World -tapahtumassa.

3 kommenttia

  1. Taitaa olla kuitenkin 3.2 tuumainen näyttö.

    1. Voi olla. Tieto 2.9 tuuman näytöstä perustuu aiempiin huhuin, joiden mukaan näyttö ominaisuuksiltaan lähellä Nokia 5530 XpressMusic -mallia.

Kommentointi on suljettu!