TomTom esittelee iPhonen Car Kit -pakettia, pitää hinnan edelleen salassa

Tunnetun TomTomin iPhone-navigointisovellus saapui hiljattain Applen älypuhelimelle. Kyseinen sovellus tarjoaa yhtiön erillisistä navigointilaitteista tuttuja ominaisuuksia kuten IQ Routes -tekniikan ja uusimmat kartat. Sen lisäksi yhtiöltä on tulossa iPhonelle suunnattu Car Kit -varustepaketti, joka yhdistettynä sovellukseen tekee iPhonesta täydellisen kumppanin autonavigointiin.

TomTom on vastikään julkaissut uuden videon, jossa keskitytään esittelemään varustepaketin ominaisuuksia. Car Kit sisältää pidikkeen, GPS-vastaanottimen, sisäänrakennetun kaiuttimen, mikrofonin ja virtakaapelit. Sen avulla iPhonesta saa paitsi mainion navigointilaitteen niin myös puheluiden vastaanottaminen on helppoa kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta. Lisäksi sen avulla iPhoneen saa lisää virtaa ja GPS-signaali paranee erityisesti kaupunkialueilla.

Harmillisesti Car Kit -varustepaketti ei ole vielä saatavilla, vaikka olisi ollut toivottavaa, että se olisi tuotu myyntiin samaan aikaan kuin iPhone-sovellus. TomTom pitää myöskin edelleen hinnan omana tietonaan, mutta huhut kertovat, että sovellus ja Car Kit tulisivat maksamaan yhdessä noin 140 euroa.

1 kommentti

  1. Rahastuksen makua. Hyötyvät iphonen epätarkasta gsm-piiristä.

Kommentointi on suljettu!