Nokia Money tuo pankkipalvelut matkapuhelimeen

Nokia Money

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia on esitellyt uuden Nokia Money -palvelun, joka tuo yksinkertaiset pankkiominaisuudet matkapuhelimeen. Yhtiössä luotetaan uuden palvelun potentiaaliin, koska maailmalla on kaikkiaan neljä miljardia matkapuhelinta, mutta ainoastaan 1,6 miljardia pankkitiliä. Nokia uskookin Money-palvelun tuovan monelle käyttäjälle ensikosketuksen pankkipalveluihin.

Nokia sanoo suunnitelleensa palvelun yksinkertaiseksi käyttää. Nokia Moneyn avulla matkapuhelinkäyttäjä voi lähettää rahaa toiselle käyttämällä henkilön puhelinnumeroa. Sen lisäksi sillä voi maksaa palveluita ja ladata esimerkiksi lisää puheaikaa prepaid-liittymään. Nokia Money on käytettävissä milloin ja missä vain, jonka ansiosta se säästää aikaa ja kustannuksia.

Yhtiön näkemyksen mukaan mobiilimaksaminen tulee olemaan seuraava askel pankkipalveluiden tuomisessa sadoilletuhansille ihmisille. Nokia rakentaakin parhaillaan laajaa palvelupisteiden verkostoa, joiden kautta asiakkaat voivat tehdä talletuksia ja nostaa rahaa tileiltään.

Nokia tuottaa palvelun yhteistyössä Obopayn kanssa. Palvelu perustuu Obopayn alustaan, johon on lisätty uusia ominaisuuksia. Yhtiön tavoitteena on luoda Nokia Moneystä yhteensopiva muiden maksupalveluiden kanssa.

Lisää Nokia Moneystä voit lukea yhtiön julkaisemasta lehdistötiedotteesta.