Samsung Blue Earth -ekopuhelin kauppoihin lokakuussa

Korealaisen Samsungin alkuvuodesta esitelty Blue Earth -ekopuhelin on saapumassa kauppoihin viimeisimpien tietojen mukaan lokakuussa. Yhtiö tiedotti asiasta hiljattain San Franciscossa pitämässään tilaisuudessa. Ikävä kyllä korealaisvalmistaja ei paljastanut missä ja mihin hintaan Samsung Blue Earth -puhelin tulee myyntiin.

Samsung Blue Earth on kosketusnäyttöpuhelin, jonka keskeisenä osana on ympäristöystävällisyys. Sen pakkaus sekä kuoret on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja puhelimen mukana toimitetaan energiapihi laturi. Lisäksi Blue Earthin takakuoresta löytyy aurinkopaneeli, jonka avulla puhelimeen voi ladata lisää virtaa ilman sähköpistoketta. Yhtiön mukaan yksi tunti auringonvalossa tuo akkuun eloa noin 10 minuutin mittaisen puhelun verran.

Yhtiö on onnistunut pitämään uutuuspuhelimensa tekniset tiedot pimennossa varsin hyvin. PhoneArenan mukaan Samsungin ekopuhelimesta löytyy ainakin kolmen tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö ja kolmen megapikselin kamera. Ohjelmistopuolella tarjolla on Eco mode– ja Eco walk -tilat, joista ensin mainittu vähentää virrankulutusta ja jälkimmäinen laskee käyttäjän ottamat askeleet sekä näyttää muita hyödyllisiä tietoja.

Lähde: EngadgetMobile