Samsung S5230 -kosketusnäyttöpuhelin nousi myyntimenestykseksi

Samsung S5230

Toukokuussa myyntiin saapunut Samsung S5230 -kosketusnäyttöpuhelin on nousemassa yhdeksi korealaisvalmistajan suosituimmista puhelimista. Yhtiö ilmoittaa puhelimen myyneen jo viisi miljoonaa kappaletta, jollaisiin lukemiin mikään muu korealaisvalmistajan puhelin ei ole yltänyt yhtä lyhyessä ajassa. Samsung sanookin kosketusnäyttöpuhelimien olevan nyt suositumpia kuin koskaan aiemmin.

Samsung S5230:aa on myyty yksistään Euroopassa 2,8 miljoonaa kappaletta. Suosikkimalli on ollut myyntilistojen kärjessä muun muassa Ranskassa, Iso-Britanniassa, Alankomaissa ja Italiassa. Ennusteiden mukaan S5230 tulee ylittämään 10 miljoonan rajapyykin lokakuuhun mennessä.

Korealaisvalmistaja kertoo S5230:n olevan suosittu myös Pohjoismaissa. Sen myyntivaltteina ovat monipuoliset ominaisuudet ja hinta.

”S5230 on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Tosin kosketusnäyttöpuhelinten suosio ei yllätä. Tutkimustemme mukaan kosketusnäyttöpuhelimet ovat tällä hetkellä kuumimpia tuotteita pohjoismaisilla matkapuhelinmarkkinoilla”, kertoo Samsungin Suomen matkapuhelinmyynnistä vastaava Mika Engblom.

Samsung S5230:n ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, EDGE, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka.

Samsung on esitellyt Pohjoismaissa tähän mennessä 13 kosketuspuhelinmallia. S5230:n lisäksi niitä ovat Omnia, Omnia HD, Omnia Pro, Omnia II, Omnia Lite, Ultra Touch, TouchWiz, Jet, Blue Earth, Galaxy, Pixon12 ja S5600.

4 kommenttia

  1. Samsungin S5230, joka taitaa olla tuttu myös nimellä ”Tocco Lite”, on ollut käytössäni hieman yli kuukauden ajan. Laite on erittäin hyvä kaikin puolin, paitsi kosketusnäytön avulla esimerkiksi tekstiviestien naputteleminen vaatii paljon tarkkuutta jotta etenkin isosorminen käyttäjä osuu oikeisiin nappuloihin.

    1. Virhelyöntien määrä tahtoo tosiaan olla varsin korkea kosketusnäyttöpuhelimissa. Sama homma se on iPhonen kanssa, välillä tuntuu että oikeaan kirjaimeen ei osu niin millään 😀

  2. Ite oon just torstaina ostamassa tätä kapulaa.. Oon lukenu aika monia arvosteluja ja tuntuu olevan hyvä ja toimiva! mina pita tallaisesta ;PP

  3. onko kaikki samat kielet kun samsung s5230:llassa??

Kommentointi on suljettu!