Mielenkiintoinen Nokia Alvin läpäisi FCC:n testin

Nokia Alvin RM-559

Yhdysvaltain telehallintovirasto FCC on julkaissut testiraportin täysin tuntemattomasta Nokia Alvin -puhelimesta, joka tunnetaan myös tyyppinimellä RM-559. Ikävä kyllä testidokumentit eivät sisällä kuvia itse laitteesta, joten on vielä vaikeaa arvioida, minkälainen puhelin on kyseessä. Tällä hetkellä huhutaan yleisesti, että Alvin olisi kosketusnäyttöpuhelin.

Tulevan uutuuden ominaisuuksista tiedetään jonkin verran. Nokia Alvinista löytyy ainakin WiFi, Bluetooth ja nelitaajuus-GSM sekä tuki 900, 1900 ja 2100 MHz:n 3G-taajuuksille. Lisäksi puhelin on varustettu 32 gigatavun sisäisellä muistilla, joka viittaisi siihen, että kyseessä on kalliimman hintaluokan puhelin. Yhtiö on tähän mennessä esitellyt kaksi yhtä suurella muistimäärällä varustettua mallia, jotka ovat N97 ja N900.

FCC:n dokumenteistä käy myös ilmi, että puhelimessa on BL-5J-mallin akku, jollainen löytyy myös viime viikolla esitellystä Nokia N900 -mobiilitietokoneesta.

Nokia Alvinin julkaisuajankohdasta ei ole saatavilla mitään vihiä. Nopeimmillaan se saattaa tapahtua jo huomenna, jolloin käyntiin pyörähtää Nokia World -tapahtuma. Siellä Nokian odotetaan tekevän merkittäviä tuotejulkistuksia ja esittelevän jo julkaistuja uutuuslaitteita kuten N900-puhelinta ja Booklet 3G -minikannettavaa.

Lähde: UnwiredView

6 kommenttia

  1. Uuh, olisikohan tämä joidenkin veikkailema N900 näppäimetön versio. Tai sitten jotain ihan muuta.

  2. Muistin juuri että kaikki Maemo laitteet tähän mennessä on olleet RX alkuisella mallinumerolla. Eli todennäköisimmin tämä on jotain muuta.

  3. Mahtaa olla noksun peliavaus kosketusnäyttöpuhelimiin jossa on kapasitiivinen näyttö.

    1. Tuskin on. Suoraansanoen kapasitiivisen näytön odottaminen on aika turhaa. Nokialle aasian markkinat on erittäin tärkeät ja etenkin siellä käsialatunnistus on hyvin tärkeää, siksi resistiivinen näyttö on itsestäänselvä valinta.

  4. uskon tämän olevan uusi kommari. E95 tai vastaava

Kommentointi on suljettu!