Samsungilta kosketuspuhelin nuorille: Corby

Samsung Corby

Samsung on esitellyt uuden kosketusnäyttöpuhelimen, joka kantaa nimeä Corby. Uutuus on suunnattu erityisesti nuorille, jotka käyttävät paljon Internetiä yhteydenpitoon. Corbyn aseina nuorten mielenkiinnosta taisteltaessa ovatkin edullinen hinta, tuki sosiaalisille palveluille ja vaihdettavat värikuoret.

Korealaisvalmistaja painottaa uutuuden ominaisuuksissa erityisesti sen eri kommunikaatiomuotoja. Puhelimesta löytyvät esiasennettuina suosituimmat ohjelmat, joiden avulla onnistuu muun muassa chattaaminen, bloggaaminen ja Facebookaaminen. Mukana on myöskin widgettejä, jotka tarjoavat oikotien esimerkiksi Twitteriin, Facebookiin ja MySpaceen.

Samsung Corbyn valikoimista löytyy kaikkiaan 23 widgettiä, joita voi kuitenkin ladata halutessaan lisää. Niiden avulla käyttäjä voi muokata kotinäkymän itselleen mieleisellä tavalla, joka takaa persoonallisen ilmeen.

Puhelimen tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat nelitaajuus-GSM, EDGE, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, kahden megapikselin kamera ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 240 x 320 pikseliä. Näyttö on päällystetty naarmuuntumattomalla lasilla.

Corbyn mukana toimitetaan kolme takakappaletta: musta ja kaksi muuta väriä. Corbyn värivaihtoehdot ovat pinkki, keltainen, valkoinen ja oranssi. Esimerkiksi pinkin Corbyn mukana tulee mustan takakappaleen lisäksi kaksi eri pinkinväristä muunnelmaa. Etupaneelin väri on kaikissa malleissa sama.

Uutuus tulee myyntiin lokakuussa ja sen suositushinta on 229 euroa.

1 kommentti

  1. Tarkotettu paljon netiä käyttäville ja sitten puhelimessa ei ole wifiä eikä 3G:tä… Ymmärtäsin vielä, jos jompi kumpi puuttuisi, mutta molempien puuttuminen nettikäyttöön suunnatusta puhelimesta on kyllä aika paha. Näöytön resoluutiokin on aika vaatimaton nettikäyttöön. Tuo on toki ilmeisesti suunnattu enempi yhteisöpalvelujen käytöön, kuin varsinaiseen webbisurffaukseen, mutta siltikin resoluutio on kyllä pieni

Kommentointi on suljettu!