HTC esitteli Windows Mobile 6.5 -pohjaisen Touch2-puhelimen

HTC Touch2

HTC on esitellyt Touch2-puhelimen, joka on ensimmäinen uuden sukupolven Windows phone -pohjainen malli. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Touch2:een kuuluvat vakiona Windows Mobile 6.5 ja sen uudet palvelut, kuten My Phone ja Marketplace-ohjelmistokauppa. Uutuusmalli on varustettu kosketusnäytöllä ja Touch FLO -käyttöliittymällä.

HTC Touch2:n kosketustoiminnot tuovat markkinoille sen, mitä miljoonat käyttäjät puhelimiltaan kaipaavat”, kertoo HTC:n Pohjoismaiden myynti- ja markkinointijohtaja Peter Frølund. ”HTC Touch2:lla sinä olet ohjaimissa. Jos haluat vilkaista kavereiden statuspäivitykset tai vastata tärkeään sähköpostiin, HTC Touch2 luo kontaktin.

Taiwanilaisvalmistajan uusi Windows phone -puhelin on varustettu Google Mapsillä, YouTubella ja täydellisellä Microsoft Exchange -tuella. Lisäksi mukana on uusi Internet Explorer -selain, joka tarjoaa aiempaa versiota paremman selailukokemuksen ja tukee Adobe Flashiä.

Touch2:n tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, WiFi, Bluetooth, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin kamera ja 2,8 tuuman QVGA-tason kosketusnäyttö. Tehopuolella tarjolla on 528 megahertsin suoritin ja 512 MB:tä ROM- ja 256 MB:tä RAM-muistia.

HTC Touch2 tulee myyntiin Euroopan ja Aasian valikoiduilla markkinoilla vuoden 2009 viimeisen vuosineljänneksen alussa.

HTC Touch2