Musiikkipuhelin kosketusnäytöllä: Nokia X6

Nokia X6

Nokia on julkaissut tänään käyntiin pyörähtäneessä Nokia World -tapahtumassa X6-musiikkipuhelimen, joka sijoittuu yhtiön uuteen X-sarjaan. Kyseessä on kulmikkaita muotoja noudatteleva, 3,2 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu Symbian S60 5th Edition -pohjainen puhelin, jota mainostetaan erinomaiseksi laitteeksi musiikinharrastajille ja sosiaalisesti aktiivisille käyttäjille.

Puhelimen musiikkiominaisuuksien puolesta puhuvat hyvä akku ja 32 gigatavun sisäinen muisti. Yhtiön mukaan uutuus tarjoaa jopa 35 tuntia yhtäjaksoista musiikintoistoa. Sen lisäksi X6:n sanotaan pyörittävän neljä tuntia 30 fps -tason videokuvaa, joten parhaimmillaan sillä katsoo pari täyspitkää elokuvaa.

Nokia X6 toimitetaan tämän hetkisten tietojen valossa ainoastaan yhdessä Comes with Music -palvelun kanssa. Se tarjoaa käyttäjälle rajoittamattoman pääsyn Nokian Musiikkikaupan koko valikoimaan, joten puhelimen 32 gigatavun tallennustilalle löytyy varmasti käyttöä.

Nokia X6 -musiikkilaite ja Comes With Music -palvelu tarjoavat yhdessä pääsyn valtavaan musiikkivalikoimaan, josta käyttäjä varmasti löytää mieleistään musiikkia – nopeasti, helposti ja maksutta. Uutuuslaitteen kosketusnäyttö tuo musiikkikokemukseen uuden ulottuvuuden”, sanoo johtaja Jo Harlow Nokian Devices-yksiköstä.

Musiikkipuhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, TV-ulostulo, GPS, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -linssillä ja LED-kaksoissalama.

Nokia X6 on kooltaan kompakti, sillä se on ainoastaan 13,8 millimetriä paksu. Pituutta löytyy 111 millimetriä ja leveyttä 51 millimetriä. Puhelin tulee myyntiin vuoden viimeisellä neljänneksellä ja sen arvioitu veroton myyntihinta on 450 euroa.

8 kommenttia

  1. nokian luuriksi tosi ok!!!

    t. osakkeenomistaja

    1. Niinpä! Tuon jos olisivat julkaisseet 5800:n tilalle, mutta Nokian tyyliin piti taas munia!

  2. niin ja tämähän on mitä ilmeisemmin vielä kapasitiivisella kosketusnäytöllä, mitä ei ainakaan vielä mainittu uutisessa.

  3. X6 puhelimessa on kapasitiivinen näyttö todella hyvä puhelin mutta jos halvempaa haluaa 5800 ajaa melkein saman asian.

Kommentointi on suljettu!