Nokia tuo AT&T:lle Mural-simpukkapuhelimen

Nokia Mural

Nokia World -tapahtumassa julkaistujen X3-, X6– ja N97 Mini -mallien lisäksi Nokia esitteli eilen myös neljännen puhelimen, joka tulee myyntiin Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin yksinoikeudella. Kyseessä on Nokia Mural, joka on edullinen ja 3G-yhteyksin varustettu simpukkapuhelin. Se tulee myyntiin Yhdysvalloissa 6. syyskuuta 49,99 dollarin hintaan kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa.

Nokia Mural on varustettu latausnopeuksia parantavalla HSDPA:lla ja sen kehutaan olevan mainio myös sosiaalisia medioita käyttäville asiakkaille. Siitä löytyy 2,2 tuuman QVGA-näyttö, suuri näppäimistö ja valmiiksi asennettu pikaviestinsovellus.

Laitteen muotoilun sanotaan olevan ergonominen ja hyvin käteen sopiva. Puhelimen kannessa on valotoiminto, joka hohtaa muun muassa puhelun ja uuden viestin saapuessa. Tarjolla on useita eri värejä: sininen, punainen, vihreä, oranssi, sinipuna ja pinkki. Käyttäjä voi vaihdella värien välillä mielensä mukaan.

Simpukkapuhelimen muita ominaisuuksia ovat AT&T:n palvelut, kahden megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Mural ei ole näillä näkymin tulossa esimerkiksi Suomen markkinoille.

Nokia Mural

1 kommentti

  1. Ehkä on vain oma mieltymys, mutta näyttää ihan Moton V3 kopiolta.

Kommentointi on suljettu!