Kiinnostava videoarvostelu 4,1 tuuman näytöllä varustetusta Toshiba TG01:stä

Toshiba TG01:stä uutisoitiin MobiiliBlogissa ensimmäisen kerran jo helmikuussa. Sen jälkeen tästä massiivisella 4,1 tuuman kosketusnäytöllä varustetusta Windows Mobile -puhelimesta on kerrottu tasaisin väliajoin ja kauppoihinkin se on ehtinyt ainakin osassa Euroopan maita.

Toshiban huippupuhelin on herättänyt kiinnostusta jopa Suomessa asti, joten PhoneArenan tekemälle videoarvostelulle löytyy varmasti katsojia. Yllä olevassa videossa käydään läpi puhelimen rakennetta, käyttöliittymän ominaisuuksia ja nettiselainta.

Videon mielenkiintoisia pointteja ovat, että puhelimen käyttö on koostaan johtuen varsin vaikeaa yhdellä kädellä. Laite ei kuitenkaan häiritse esimerkiksi taskussa, koska se on vain 9,9 millimetriä paksu. Toshiba TG01:n eduksi luetaan tehokas yhden gigahertsin prosessori, jossa riittää puhtia raskaidenkin sovellusten ja 3D-pelien pyörittämiseen. Sen sijaan yhtiön tekemää muokkausta Windows Mobilen käyttöliittymälle sanotaan köyhäksi ja kilpailijoitaan heikommaksi.

Jos kiinnostus Toshiba TG01:tä kohtaan heräsi, kannattaa käydä katsastamassa myös PhoneArenan tekstimuotoinen arvostelu laitteesta.

1 kommentti

  1. Tuossa videossa on Windows Mobile 6.1. TG01:stä tulee WM6.5 versio lokakuussa. Ainakin omassa käytössä WM6.5-versio on toiminut hyvin ”yhdellä kädellä”. Näyttö on iso ja helpottaa sormikäyttöä. 800×480 näytöllä on todella mukava selailla webbisivuja uudella IE6:lla.

Kommentointi on suljettu!