Sprint tuo markkinoille leuattoman HTC Heron

HTC Hero Sprint

Yhdysvalloissa toimiva teleoperaattori Sprint on ilmoittanut lisäävänsä valikoimiinsa Google Android -pohjaisen HTC Hero -kosketusnäyttöpuhelimen. Tieto on luonnollisestikin varsin epäolennainen Suomessa, mutta mielenkiintoiseksi sen tekee se, että Sprintin valikoimiin päätyvä HTC Hero eroaa merkittävästi alkuperäisestä mallista. Puhelinta voisi itse asiassa pitää täysin uutena mallina, koska se ei ole ulkoisesti oikeastaan lainkaan esikuvansa kaltainen.

Merkittävin ero operaattorivapaan ja Sprintin version välillä on kiistelty leuka, joka loistaa poissaolollaan Sprintin Herossa. Android-pohjaisissa puhelimissa tutuksi tullut eteenpäin kaartuva alaosa eli niin sanottu leuka on kerännyt paljon kritiikkiä ja sen todellista ideaa on ihmetelty monissa yhteyksissä.

Muodoiltaan Sprintin HTC Hero muistuttaa paljon HTC Magic -mallia. Sen muodot ovat pyöreitä, kun taas perinteinen Hero on varsin laatikkomainen. Näppäinasetelma on myös laitettu uuteen uskoon, mutta värityksessä on sentään nähtävissä pieniä yhteyksiä Heroon.

HTC Hero tulee Sprintin valikoimiin 11. lokakuuta. Sen saa omakseen 179,99 dollarin hinnalla, johon sisältyy kahden vuoden operaattorisopimus.

Lähde: Sprint

2 kommenttia

  1. Vielä kun saisi alaosan nappeja vähennettyä, niin käytettävyys paranisi. Tulevassa SE Xperia 3 -mallissa on vain 3 nappia.

  2. Tämähän on muotoilultaan tosi lähellä HTC Magicia. Pistetty vain tuo Sense UI päälle.

Kommentointi on suljettu!