LG BL40 ”New Chocolate” saapuu pian Eurooppaan

LG BL40

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG on ilmoittanut, että sen neljän tuuman kosketusnäytöllä varustettu BL40-huippupuhelin on valmistautumassa saapumaan myyntiin Euroopassa. Puhelimen pitäisi olla saatavilla vanhalla mantereella syyskuun puolessavälissä. Sen levittäytyminen alkaa Iso-Britanniasta, jonka jälkeen se tulee saataville ympäri Eurooppaa syyskuun aikana. Muualle päin maailmaa BL40 saapuu lokakuussa.

LG BL40 poikkeaa markkinoiden valtavirrasta suurella näytöllään, jonka 21:9 kuvasuhde tekee siitä ainutlaatuisen matkapuhelinten joukossa. Näytön tarkkuus on 800 x 345 pikseliä.

Erikoisesta kuvasuhteesta johtuen BL40 on pääsääntöisesti muita kosketusnäyttöpuhelimia selvästi pidempi. Muodoiltaan se on kulmikas ja sen väritystä hallitsee musta. Se on siis pituutta lukuun ottamatta varsin perinteisen näköinen kosketusnäytöllinen puhelin.

Uusi LG Chocolate tulee muuttamaan dramaattisesti tapaa, jolla käytämme puhelimia, sanoo LG:n matkapuhelinosaston johtaja Skott Ahn. Uusi Chocolate heijastaa Black Label -sarjan ainutlaatuisuutta ja hienostuneisuutta edeltäjiensä tavoin, uskomme uuden mallin luovan oman perintönsä ja parantavan asemiamme markkinoilla.

LG BL40 -mallin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA 7,2 Mbps, WiFi, A-GPS, monikosketustuki ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider-Kreuznachin linssillä.

Lähde: NewsWire

1 kommentti

  1. Tästä puhelimesta on saatava sitten suomalainen arvostelu!

Kommentointi on suljettu!