Nokia Booklet 3G:n ominaisuudet ja hinta varmistuivat – mukana Windows 7

Nokia on paljastanut Nokia World -tapahtumassa viime viikolla julkaistun Booklet 3G -minikannettavan tarkat tekniset tiedot ja hinnan. Laite tulee sijoittumaan minikannettavien kalliimpaan hintapäähän, sillä se maksaa ennen veroja 575 euroa. Nokian Anssi Vanjoki kuitenkin paljastaa, että kun päälle lisätään operaattorituet, niin hinta tippuu useilla markkinoilla nollaan euroon. Yhtiö tuleekin siis mitä ilmeisemmin tarjoamaan minikannettavaansa pitkälti operaattoreiden avustuksella.

Hinnan lisäksi Nokia paljasti, että Booklet 3G on varustettu tulevalla Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Kyseessä on monille varmastikin mieluinen tieto, koska Windowsin uusimman painoksen pitäisi tuoda mukanaan Vistaa paremman suorituskyvyn ja pidemmän akun keston. Nokia lupaakin minikannettavalleen jopa 12 tuntia yhtäjaksoista työskentelyaikaa yhdellä latauksella.

Nokia Booklet 3G:n tekniset ominaisuudet ovat seuraavanlaiset. Sisältä löytyy 1,6 gigahertsin kellotaajuudella tykyttävä Intel Atom Z530 -suoritin, yksi gigatavu 533 MHz:n DDR2 -muistia ja 120 gigatavun SATA-kovalevy (8 MB, 4200 RPM). Minikannettavan näyttö on 10,1 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä sekä laite tukee WiFi:ä, Bluetoothia, GPS:ää ja 3G-yhteyksiä.

Muita mielenkiintoisia huomioita on, että Booklet 3G:stä löytyy kiihtyvyysanturi ja 1,3 megapikselin kamera. Lisää uutuuslaitteen ominaisuuksista voit lukea Nokia Conversations -blogista.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!