Nokia Ovi Suite 2.0:sta jälleen saataville uusi testiversio

Nokia on julkaissut jälleen uuden testiversion Ovi Suite 2.0 -ohjelmistopaketista. Yhtiö julkaisi PC Suiten korvaajaksi suunnitellusta Ovi Suite 2.0:sta ensimmäisen beta-version kesäkuussa, jonka jälkeen elokuussa saataville tuotiin päivitetty paketti, joka toi mukanaan muun muassa tuen 29 kielelle ja korjasi useita synkronointiin liittyviä ongelmia.

Nyt tarjolla on jo kolmas beta-versio, joka keskittyy lähinnä suorituskyvyn parantamiseen ja virheiden korjailuun. Kehitystiimi kertoo kuunnelleensa tarkasti käyttäjien palautetta ja toivoo onnistuneensa korjaamaan raportoidut bugit. Lisää palautetta toivotaan edelleen.

Yleisten korjausten lisäksi Ovi Suite 2.0:n uusi testiversio tuo mukanaan ominaisuuden, jonka ansiosta ohjelmien asentaminen puhelimeen onnistuu suoraan tietokoneelta. Käyttäjän tarvitsee ainoastaan tuplaklikata ohjelmistokuvaketta työpöydällä, jonka jälkeen sen asentamisen puhelimeen voi aloittaa.

Nokia Ovi Suite 2.0:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat tiedostojen, kuten kuvien, kontaktien ja musiikin siirtäminen tietokoneen ja puhelimen välillä. Sovellus mahdollistaa myös puhelimen tiedostojen varmuuskopioimisen ja ohjelmiston päivittämisen.

Ovi Suite 2.0 Beta on saatavilla yli sadalle eri Nokian puhelimelle. Uusimman version lataaminen onnistuu täältä. Jos koneelta löytyy jo Ovi Suite 2.0, voi uuteen versioon päivittää suoraan ohjelman päivitystoiminnon kautta.

1 kommentti

  1. Nokia näemmä käyttää asiakkaita betatestaajina :-/

Kommentointi on suljettu!