Nokia X6 tulossa myyntiin ilman Comes with Music -palvelua ensi vuonna?

Nokia X6

Nokia esitteli Nokia World 2009 -tapahtumassa yhtiön kaikkien aikojen ensimmäisen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustetun puhelinmallin, joka tottelee nimeä X6. Kyseessä on musiikkiominaisuuksiin painottuva kosketusnäyttöpuhelin, josta löytyy muun muassa 32 gigatavua sisäistä muistia ja Comes with Music -palvelun käyttöoikeus, joka takaa rajattoman pääsyn suureen musiikkivalikoimaan.

Nokia X6 -musiikkipuhelinta myydään yhtiön lehdistötiedotteen mukaan ainoastaan Comes with Music -palvelun kanssa, jolloin myös ne, jotka sitä eivät tarvitse, joutuvat siitä maksamaan. Uutuusmallin veroton myyntihinta on 450 euroa, joka sisältää siis myös musiikkipalvelun käyttömaksun.

Viimeisimpien tietojen mukaan X6 saattaa olla tulossa myyntiin myös ilman Comes with Music -pakettia, mutta vasta ensi vuoden puolella. Huhun on nostanut pintaan Expansys-verkkokauppa, joka on listannut sivustolleen 16 gigatavun sisäisellä muistilla ja ilman musiikkipalvelua tulevan X6-version, jonka hinnaksi on määritelty noin 395 euroa. Samainen verkkokauppa myy X6:n perusmallia noin 607 euron hinnalla, joten hintaero on varsin merkittävä.

Toivottavasti huhu osoittautuu oikeaksi ja Nokia X6 tulee myyntiin ilman Comes with Music -pakettia. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että Nokia haluaa pakkosyöttää palvelun myös niille, jotka eivät sitä kaipaa tai tarvitse. Comes with Musicin irrottamisella puhelimesta olisi varmasti myös positiivinen vaikutus laitteen menekkiin hinnan halpenemisen myötä.

Nokia X6 on S60 5th Edition -pohjainen älypuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, TV-ulostulo, GPS, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -linssillä ja 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Sen tiedän jo nyt, että tuota comes with musicia en tule puhelimeen ottamaan. Jos Nokia ei tuo X6:sta ilman sitä, ostan tilalle Samsungin Omnia HD:n. Niin helppoa se on. Ja onhan tuossa Omnia HD:ssa isompi näyttökin.

Kommentointi on suljettu!