Palm Eos virallistetaan tällä viikolla?

Palm Pixie Eos

TechCrunch-verkkosivuston lähteiden mukaan Palm tulee virallistamaan tällä viikolla jo pitkään huhuissa velloneen Eos-puhelimen. Laitteesta huhuttiin ensimmäisen kerran jo toukokuussa ja sen jälkeen muun muassa Palm Eosin, joka tunnetaan myös nimellä Pixie, ominaisuudet ovat vuotaneet nettiin.

Palm Eos tulisi huhujen mukaan olemaan yhtiön toinen WebOS-pohjainen puhelin. Sen ominaisuudet eivät yllä Pren tasolle, mutta Eos tähtääkin halvempaan hintapäähän ja sen uskotaan tulevan Yhdysvalloissa markkinoille AT&T-operaattorin kautta. Hinnaksi arvioidaan 99 dollaria operaattorisopimuksen kanssa.

Aiemmin nettiin vuotaneiden AT&T-dokumenttien mukaan laite tulisi myyntiin tämän vuoden puolella, mutta viime aikoina useat lähteet ovat kilpaa arvuutelleet, venyykö sen saapuminen ensi vuoteen. Palm itse ei ole hiiskunut vielä sanallakaan uutuuslaitteesta.

Tämän hetkisten tietojen valossa Palm Eosin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, A-GPS, kahden megapikselin kamera, neljän gigatavun sisäinen muisti ja 2,63 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Uutuus on kooltaan näppärä, sillä se on ainoastaan 10,6 millimetriä paksu.

Lähde: TechCrunch