Nokia esitteli hauskan 7705 Twist -puhelimen Verizonille

Nokia 7705 Twist

Nokia on esitellyt uuden 7705 Twist -puhelimen, joka tulee myyntiin yksinoikeudella Yhdysvaltalaisen Verizon-operaattorin kautta. Uutuus on varustettu erikoisella neliömäisellä rakenteella, takaa esiin kääntyvällä QWERTY-näppäimistöllä ja useilla Verizonin palveluilla.

Erikoisen rakenteen lisäksi 7705 Twistin katseenvangitsijoihin kuuluu oikeassa alareunassa oleva pyöreä näppäin ja sen ympärillä oleva The Contact Light Ring -valo. Sen voi muokata ilmoittamaan eri tavalla viesteistä ja puheluista niiden henkilöiden kohdalla, jotka ovat listattuina puhelimen yhteystietoihin.

Puhelimen käyttöliittymä jatkaa laitteen omalaatuista linjaa. Nokia 7705 Twist on varustettu Habitat-tilalla, jonka kehutaan aktivoivan uniikin käyttöliittymän, joka mahdollistaa soitto- ja viestihistorian hallitsemisen helposti. Käyttöliittymän muita ominaisuuksia ovat keskustelumuotoiset viestit, HTML-selain ja mahdollisuus ladata sisältöä blogeihin ja sosiaalisiin palveluihin.

Nokia 7705 Twistin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat CDMA-yhteydet, Bluetooth, 2,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja 2,4 tuuman QVGA-näyttö. Puhelin on kooltaan ~69 x ~69 x ~15 millimetriä ja se painaa noin 98 grammaa.

Uutuus tulee Yhdysvalloissa myyntiin Verizonin nettikaupassa 13. syyskuuta. Hintaa 7705 Twistillä on 99,99 dollaria kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa. Laitteen saapumisesta esimerkiksi Eurooppaan ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Verizon

4 kommenttia

  1. Tuollainen suorakaiteen muotoinen puhelin taitaa olla aika epäkäytännöllinen.

  2. ÖÖÖ.. minkäs muotoisia puhelimia Eeron taskuissa mahtaa olla. Kaikki omat puhelimeni on viime vuosina olleet muodoiltaan hyvin tarkkaan reunoistaan pyöristettyja suorakaiteita. Ennenmuinoin kännykät oli paksuja pötiköitä antennipötkylän kanssa ja niitä aikoja en kyllä kaipaa. Suorakaide on POP.
    Minusta tuo puhelin näyttää oikein kivalta. Näppäimistö on tietysti kovin pieni, mutta kaikkea kun ei voi samaan pakettiin saada. Hinta on kyllä kohdallaan, ainakin jenkeissä. Paljon tuntuu tällä rintamalla tapahtuvan ja jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan suorakaiteen muotoista N900 mallia.

  3. Tuo olisi vielä paljon kätevämpi sivusta saranoituna simpukkamallina, etenkin nuorisokäytössä, jotta tuo näyttö ja näppäimet menisi taskussa suojaan. Lisäksi voisi olla tuota ihan neliömallia hivenen leveämpi muotosuhteeltaan, jolloin saisi vieläkin leveämmän näppäimistön ja näytönkin. Sellainen leveä malli simpukkana kuuluisi myös taustahälyssä korvalla paremmin puheluissa ja suojaisi tuuleltakin äänessä varmaan.

    Mutta ehkä se optimimuoto sieltä Nokialta vielä löytyy…

    Piristävän rohkea malli sinällään ja voi mennä Jenkeissä hyvinkin kaupaksi. Onhan Nokialla ollut koko historiansa aika jänniä kapulamuotomalleja aina välistä.

  4. Juuri hetki sitten kun olin vielä jenkeissä käymässä, erään kännyliikkeen edustalla jokunen nätti tyttö oli esittelemässä juuri noita kapistuksia. Varauduin kuitenkin henkisesti sanomaan ”I’ll never touch that even with a long stick” jos olisivat erehtyneet suomipojalle tuonmerkkistä esittelemään.

Kommentointi on suljettu!