Spotify-musiikkipalvelu tulossa myös S60-puhelimille

Spotify on päättänyt hakea lisää potkua kasvulleen levittäytymällä mobiilialustoille. Suosittu musiikkipalvelu on jo saatavilla Applen iPhonelle ja Google Android -pohjaisille älypuhelimille, mutta tulevaisuudessa sen käyttö onnistuu myös maailman levinneimmällä älypuhelinalustalla, S60:llä, joka pyörii lähes kaikissa Nokian älypuhelimissa.

S60-version kehitys on jo niin pitkällä, että ruotsalaisyhtiö on päättänyt julkaista siitä ensimmäisen esittelyvideon. Spotifyn S60-versio tulee tarjoamaan muun muassa iPhone-sovelluksesta tuttuja ominaisuuksia. Sillä onnistuu omien soittolistojen selaaminen, kappaleiden etsiminen, offline-soittolistojen luominen ja automaattinen synkronoituminen Spotifyn tietokoneversion kanssa.

Yhtiö ei halua vielä arvailla, milloin sovellus saadaan julkaisukuntoon, koska kehitys on kesken. Muiden mobiilialustojen tavoin S60-versio vaatii toimiakseen Premium-tunnuksen, joka maksaa 9,99 euroa kuukaudessa.

Lisää Spotifystä löydät tietoa palvelun viralliselta kotisivulta.